eFORZE

Bij eFORZE in Sittard staat de kracht van het verbinden centraal. Verbinden als randvoorwaarde om grenzen te kunnen verleggen.

In onze samenleving volgen de ontwikkelingen elkaar in een steeds hoger tempo op. Onder invloed van digitale ontwikkelingen als internet, blockchain en kunstmatige intelligentie zijn we steeds beter in staat nieuwe ontwikkelingen te voorspellen. En daarmee ook risico’s in kaart te brengen en oplossingen te zoeken om het effect van deze gevaren te beperken of zelfs te verminderen.

Zo ook in de gezondheidszorg. Ook daar is verbinden van essentieel belang. Internationaal verbinden van mensen. En van patiënten en consumenten, zorgprofessional uit verschillende disciplines, ziekenhuizen, ziektekostenverzekeraars en overheden.

eFORZE verbindt mensen om vervolgens met behulp van innovatieve digitale toepassingen, grenzen te verleggen, de doelmatigheid van de zorg (inclusief preventie en lifestyle) te verbeteren en de kwaliteit van leven positief te beïnvloeden.

Jan Weterings (anesthesioloog) en Jan de Lange (marketeer), beiden goed ingevoerd in de medische zorg en zorgmarketing, zijn de initiatiefnemers achter eFORZE. De oprichting van eFORZE was het directe gevolg van hun deelname aan het Digital Health World Congress in Londen waar al gauw bleek dat succesvolle innovaties op het gebied van digitale gezondheidszorg nog niet doorgedrongen waren tot Nederland en België.     

eFORZE wil deze innovaties dan ook graag beschikbaar stellen aan de Nederlandse en Belgische gezondheidszorg. Een van deze nouveautés is het digitale platform voor communicatie tussen patiënten, zorgprofessionals, ziekenhuizen en verzekeraars van het uiterst succesvolle Britse Medopad. eFORZE heeft dan ook een samenwerkingsovereenkomst met Medopad gesloten om deze baanbrekende vernieuwingen zo snel mogelijk toegankelijk te maken voor de Nederlandse en Belgische gezondheidszorg.

Medopad, gespecialiseerd in zgn. patient monitoring apps en data analytics biedt mobiele zorgoplossingen die medische informatie real-time vanuit één digitaal platform levert aan zorgverleners. Door op deze wijze snel en eenvoudig te kunnen beschikken over zeer uitgebreide patiënten gegevens zullen minder fouten worden gemaakt bij beoordelingen door de zorgprofessional. Bovendien worden patiënten in staat gesteld ook zichzelf te monitoren. En daar is grote behoefte aan.

Voor meer informatie:

eFORZE
Rosmolenstraat 6
6131 HX Sittard

Telefoon 06 46 34 76 35

janweterings@eforze.com
jandelange@eforze.com